EXPOMON

­EXPOMON ­som una empresa dedicada a la­ producció i al muntatge de tot tipus de mobiliari i complements per a exposicions, fires, escenaris, institucions, museus, fundacions i, en general, per a tota mena d’esdeveniments o activitats en espais públics i privats.

EXPOMON reunim un ampli equip de col·laboradors qualificats, empreses i professionals, que treballem­en equip per aconseguir la màxima qualitat en els resultats i la satisfacció dels nostres clients. Una qualitat que és fruit d’una feina acurada en cada part del procés d’elaboració dels projectes i de l’experiència que destinen els professionals a cada treball.

Les nostres instal·lacions estan preparades per oferir tot tipus de serveis, des de la fabricació de mobiliari i estructures fins als últims retocs. Tanmateix, els nostres clients tenen la possibilitat de veure un premuntatge previ que li permet veure les nostres realitzacions abans del seu muntatge definitiu.

La nostra experiència ens permet assolir qualsevol projecte en l’àmbit museogràfic, expositiu, efímer, etc. de forma global:­ des del plantejament inicial i plànols, fins a la inauguració i el desmuntatge, incloent-hi disseny, producció i posada en funcionament.

A EXPOMON ens encarreguem de tot. Organitzem, coordinem i portem a terme totes les fases de qualsevol projecte, basant-nos en el nostre compromís, responsabilitat i servei integral. Sempre, de manera flexible i personalitzada, adaptant-nos a les necessitats de cada client.
­

­

Productes i serveis: 

Disseny d'espais efímers
Desenvolupament i muntatge de mobiliari per a esdeveniments
Elaboració de plànols constructius
Premuntatge de mòduls i exposicions
Producció i muntatge d'espais efímers i museogràfics
Produccions i instal·lacions audiovisuals
Itineració d'exposicions
Emmagatzematge d'exposicions
Producció gràfica
Muntatge de peces
Escenografies
Disseny i desenvolupament de vitrines i complements per a exposicions
Il·luminació
Instal·lacions elèctriques
Metacrilats
Metalisteria
Fusteria
Acabats
Parets modulars
Disseny i producció d'estructures